Waterzuivering mag dan een nieuwe discipline zijn in de glastuinbouw, maar wij zijn dat zeker niet. De waterzuivering die Veldhoven Zuivert nu aanbiedt, sluit naadloos aan op de activiteiten van Veldhoven Loonwerk, dat zich al jarenlang bezighoudt met het schoonmaken en ontsmetten van kassen.

Veldhoven Loonwerk

Onze roots liggen bij de uiteenlopende loonwerkactiviteiten. In ruim 60 jaar tijd hebben wij in dit vak enorm veel kennis en ervaring opgebouwd. Veldhoven Loonwerk is dƩ specialist voor al uw grond- en graafwerk, de werkzaamheden tijdens de teeltwisseling, het ontsmetten van de kas of het krijten en/of reinigen van het kasdek. De nieuwe activiteiten binnen Veldhoven Zuivert zijn dan ook een logisch vervolg op het werk waarin onze kennis en ervaring ligt.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over Veldhoven Loonwerk, ga dan naar www.veldhovenloonwerk.nl en zie wat wij allemaal voor u kunnen betekenen.

Voor meer informatie over de diensten Veldhoven Zuivert kunt u ons uitnodigen voor een oriƫnterend gesprek. Op basis daarvan kunnen wij u een passende aanbieding doen.
Veldhoven Zuivert 06-30190903


Neem contact op