Mobiele waterzuivering: wat zijn de mogelijkheden?

Afhankelijk van de hoeveelheid afvalwater, uw toekomststrategie en investeringsruimte is mobiele waterzuivering een interessante optie. De hoeveelheid afvalwater varieert afhankelijk van uw teelt en waterstrategie. Loost u minder dan 600 m3 per ha per jaar, dan kunt u prima uit de voeten met mobiele waterzuivering, heeft Wageningen Universiteit & Research vastgesteld. Dan hoeft u niet te investeren in een eigen installatie en heeft u ook geen omkijken naar het onderhoud.

Veldhoven Zuivert: specialist in mobiele waterzuivering

Veldhoven Zuivert richt zich volledig op mobiele waterzuivering. Met een geavanceerde, BZG-goedgekeurde installatie in een speciaal ingerichte trailer komen wij naar uw bedrijf om uw afvalwater te zuiveren. Onze capaciteit is 5 m3 – 7,5 m3 per uur. Onze waterzuiveringsinstallatie zuivert uw water zodat lozing op het oppervlaktewater of schoon water riool mogelijk wordt, conform het Activiteitenbesluit.

Drainwater en/of slootwater ontsmetten

Met een mobiele installatie kunnen we niet alleen afvalwater zuiveren. Ontsmetten van drainwater is ook mogelijk. Dreigt er een tekort aan water dan kan ook slootwater worden ontsmet. Wat voor u de slimste optie is, lichten wij graag toe in een persoonlijk gesprek.

Meer weten over onze dienstverlening? Lees verderNeem contact op